Ανακαινίσεις Κουζίνας

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κουζίνα είναι ίσως ο σημαντικότερος χώρος του σπιτιού.

Μας φέρνει κοντά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Περνάμε χρόνο μαζί τους στην καθημερινότητά μας και νιώθουμε ότι τους φροντίζουμε. Για αυτό το λόγο, η κουζίνα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο λειτουργική, ώστε να μας βοηθάει να ολοκληρώνουμε τις δουλειές μας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, ενώ και η ομορφιά της, οι ανοιχτοί χώροι, τα αρμονικά χρώματα και ο εκμοντερνισμός της παίζουν τεράστιο ρόλο, για να αισθανόμαστε καλά μέσα σε αυτή.

— Τα σύγχρονα νοικοκυριά επιλέγουν να ενώσουν την κουζίνα με το σαλόνι αν συνορεύουν. Στις μέρες μας τα έπιπλα κουζίνας είναι υψηλής αισθητικής και έτσι ο χώρος της ανακαινισμένης κουζίνας με το σαλόνι δένουν αρμονικά.

 Έτσι λοιπόν, αναλαμβάνουμε ένα πλήθος εργασιών που θα έχει ως συνέπεια τη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σας.

Μία πλήρη ανακαίνιση κουζίνας περιλαμβάνει νέα ντουλάπια με πορτάκια επιλογής από μεγάλη γκάμα σε χρώματα υλικό και υφή. Γ Ο νεροχύτης μπορεί να είναι inox, γρανίτης, κ.α. και ο πάγκος εργασίας από πυρίμαχο άνθυγρο υλικό πάχους 4-6-10 εκ. Όλα τα συρτάρια έχουν τηλεσκοπικούς μηχανισμούς και φρένο.Αλλά σε μια ανακαίνιση κουζίνας δεν αλλάζουμε μόνο τα ντουλάπια. Από την στιγμή που βγαζουμε τα παλιά ντουλάπια, πρέπει να κάνουμε και τις απαραίτητες εργασίες και υποδομές για την καινούρια μας κουζίνα. Σχεδιάζουμε την νέα κουζίνα και οριστικοποιούμε όλες τις θέσεις του ψυγείου, του πλυντηρίου πιάτων, του νεροχύτη, του φούρνου, του απορροφητήρα.

Μετά την τοποθέτηση των επίπλων κουζίνας, επιλέγουμε με τι θέλουμε να επενδύσουμε τον τοίχο ανάμεσα στα κάτω και πάνω ντουλάπια. Με πλακάκια, με γυαλί,με παγκο τοιχου είναι μερικές από τις επιλογές που έχουμε.

Τέλος, μπορούμε να τοποθετήσουμε στο δάπεδο της κουζίνας πλακάκια ή laminate και εχουμε πια μια ολοκληρωμένη και σωστή ανακαίνιση κουζίνας.