Μερική Ανακαίνιση

Μερική Ανακαίνιση Σπιτιού

Σε πολλές περιπτώσεις, δεν απαιτείται αναβάθμιση ολόκληρου του οικήματος. Κάθε ακίνητο έχει τις δικές του απαιτήσεις, κι έτσι ενδεχομένως το δικό σας να χρειάζεται φροντίδα μόνο σε συγκεκριμένους χώρους,οπως
1)Μπάνιο
2)Κουζίνα
3)Δαπεδο

Ανακαίνιση Μπάνιου

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι το αμέσως πιο συχνό είδος ανακαίνισης σπιτιού μετά την κουζίνα. Μπορεί να ανεβάσει την αξία του ακινήτου σας ή σε περίπτωση ιδιοκατοίκησης να βελτιώσει την καθημερινότητα σας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολική ανακαίνιση μπάνιου, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει τις εργασίες που ακολουθούν:

 • Προετοιμασία του χώρου.
 • Αποξήλωση ειδών υγιεινής.
 • Αποξήλωση, σχεδιασμό και τοποθέτηση νέας υδραυλικής εγκατάστασης.
 • Αποξήλωση επίπλων μπάνιου.
 • Απεγκατάσταση και απομάκρυνση παλαιού θερμοσίφωνα.
 • Καθαρισμός χώρου.
 • Αξιολόγηση παλαιάς & μελέτη νέας υδραυλικής & αποχετευτικής εγκατάστασης.
 • Τοποθέτηση νέας υδραυλικής & αποχετευτικής εγκατάστασης.
 • Αξιολόγηση παλαιάς & μελέτη νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.
 • Τοποθέτηση νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.
 • Δημιουργία νέων χώρων (αποθηκευτικών ή/και διακοσμητικών).
 • Τοποθέτηση νέων πλακιδίων δαπέδου & τοίχου
 • Τοποθέτηση ειδών υγιεινής (μπανιέρα ή κατασκευή ντουζιέρας, νιπτήρα, τουαλέτα κ.λπ.).
 • Τοποθέτηση λοιπού εξοπλισμού μπάνιου (ντουλάπια επιδαπέδια ή/και επιτοίχια, μπαταρίες, ντουζιέρα, αξεσουάρ μπάνιου, σύνδεση πλυντηρίου κ.λπ.).
 • Αντικατάσταση παράθυρου μπάνιου, με κουφώματα αλουμινίου.
 • Υδρομόνωση σε όλα τα σημεία που θα κριθεί απαραίτητο
 • Τοποθέτηση θερμοσίφωνα με ηλεκτρολογική εγκατάσταση ή τοποθέτηση ηλιακού με υδραυλική και ηλεκτρολογική (αν επιλεχθεί με αντίσταση) εγκατάσταση.

Ανακαίνιση Κουζίνας

Η ανακαίνιση κουζίνας είναι η βάση κάθε ανακαίνισης σπιτιού. Είτε θέλετε να ανακαινίσετε την κουζίνα σας για αισθητικούς λόγους είτε για λειτουργικούς, προσφέρουμε τις ιδανικές λύσεις με βάση τις ανάγκες σας.

Στάδιο 1o – Αυτοψία στον χώρο σας – Μελέτη & σχεδιασμός:

Αρχικά, συνεργείο θα επισκεφθεί την κατοικία σας. Θα καταγράψει τις ανάγκες και επιθυμίες που έχετε για την υλοποίηση του έργου. Επίσης, θα καταγράψει τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν και θα ολοκληρώσει και τις μετρήσεις του. Θα μπορέσετε να συζητήσετε μαζί του διάφορα θέματα. Όπως, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, καθώς και το ύφος που ταιριάζει στο σπίτι σας (κλασσικό ή μοντέρνο). Για παράδειγμα, εάν θα χρησιμοποιηθεί βακελίτης, καπλαμάς ή λάκα για τα πορτάκια της κουζίνας, το πάχος και το υλικό του πάγκου και του νεροχύτη, τους μηχανισμούς και τα φρένα των συρταριών που υπάρχουν στην αγορά. Θα καθοριστούν οι θέσεις των ηλεκτρικών συσκευών (κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο, φούρνος). Έτσι, θα γίνουν και οι απαραίτητες επεμβάσεις στις υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

Στην συνέχεια, θα σχεδιάσουμε την νέα σας κουζίνα, λαμβάνοντας υπόψη τον συνδυασμό των χρωμάτων που θα έχετε επιλέξει και θα σας αποστείλουμε ηλεκτρονικά αναλυτική οικονομική προσφορά. Μπορούμε να συναντηθούμε εκ νέου στο γραφείο μας ή επιτόπου στον χώρο σας, για να γίνει αναλυτική παρουσίαση της τελικής της μορφής. Αφού λοιπόν αποδεχτείτε την προσφορά μας, συντάσσεται ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ των δύο συμβαλλομένων μερών. Στο συμφωνητικό, θα αναφέρονται αναλυτικά οι εργασίες και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την ανακαίνιση της κουζίνας σας, καθώς και το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί.

Στάδιο 2o – Αποξηλώσεις – Αποκομιδή μπαζών:

Τεχνικοί μας, προχωρούν στην αποξήλωση των ντουλαπιών της κουζίνας και στην καθαίρεση των πλακιδίων στην πλάτη της. Εάν έχει συμφωνηθεί, γίνεται έλεγχος ή/και επέμβαση στην υδραυλική της εγκατάσταση, μιας και αποτελεί βασικό παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία της.

Στάδιο 3ο – Εγκατάσταση υδραυλικών δικτύων και ηλεκτρολογικά:

Γίνεται τοποθέτηση νέων σωλήνων παροχής νερού στην μπαταρία του νεροχύτη, καθώς και το πλυντήριο πιάτων/ρούχων. Στο συγκεκριμένο στάδιο, εάν έχει αποφασιστεί, γίνεται και επέκταση της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Τοποθετούνται επιπλέον πρίζες ή φωτιστικά σώματα και κρυφός φωτισμός.

Στάδιο 4ο – Επιχρίσματα:

Αφού ολοκληρωθούν οι ανωτέρω εργασίες, υπάρχει ανάγκη για την κάλυψη των μερεμετιών που θα δημιουργηθούν. Γίνεται κατασκευή νέων επιχρισμάτων τοπικά, για την κάλυψη και την εξομάλυνση των τοιχοποιιών της κουζίνας.

Στάδιο 5ο – Τοποθέτηση ντουλαπιών κουζίνας:

Τα νέα ντουλάπια της κουζίνας μεταφέρονται από σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής στην διεύθυνση του έργου. Η τοποθέτησή τους, γίνεται από έμπειρο συνεργείο της εταιρείας μας.

Στάδιο 6ο – Τοποθέτηση πλακιδίων, νεροχύτη/μπαταρίας και ηλεκτρικών συσκευών:

Στο συγκεκριμένο στάδιο τοποθετούνται τα νέα πλακίδια στην πλάτη της κουζίνας. Εν συνεχεία, υδραυλικός και ηλεκτρολόγος της εταιρείας μας επισκέπτονται τον χώρο και κάνουν τις απαραίτητες συνδέσεις και ελέγχους.

Στάδιο 7ο – Γύψινες διακοσμήσεις και βαφή:

Η ανακαίνιση της κουζίνας ολοκληρώνεται με την βαφή του χώρου με οικολογικά χρώματα επώνυμων οίκων.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να επισκεφθούμε τον χώρο σας. Μπορούμε να ετοιμάσουμε μια εκτίμηση του κόστους  ανακατασκευής / ανακαίνισης της κουζίνας σας χωρίς να επιβαρυνθείτε την αυτοψία του πολιτικού μας μηχανικού.

Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες σας!