Ολική Ανακαίνιση

Κάθε χώρος που χρειάζεται ανακαίνιση έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Εκεί, η πολύχρονη εμπειρία μας στις ανακαινίσεις και σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ολοκληρώνουμε τις εργασίες ανακαίνισης, γρήγορα οικονομικά και με άριστα αποτελέσματα.
Η Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού είναι μία διαδικασία πολύπλοκη.
Εάν οι εργασίες προγραμματιστούν σωστά, μπορούν να σας γλυτώσουν από κόπους και έξοδα.
Οι υπηρεσίες ανακαίνισης περιλαμβάνουν κάθε είδους εργασία που γίνεται για τη βελτίωση ενός σπιτιού, ή ενός ακινήτου ή ενός επαγγελματικού χώρου.
Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν:

Εσωτερική Ανακαίνιση Σπιτιού
– αναδιαμόρφωση,
– προσθήκες,
– επισκευές και νέες κατασκευές
– αντικατάσταση κουφωμάτων (εσωτερικών και εξωτερικών)
– υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες
– γκρέμισμα τοίχων
– αποξηλώσεις
– εργασίες στο δάπεδο
– εργασίες μόνωσης
– ελαιοχρωματισμούς
– τοποθέτηση γυψοσανίδων
– συστήματα ασφαλείας και αυτοματισμούς
– συστήματα θέρμανση
– σοβάτισμα
– ανακαίνιση κουζίνας

Τα τελικά αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε εντυπωσιάζουν γεγονός που οφείλεται τόσο στην διαρκή μελέτη και επίβλεψη από τους τεχνίτες μας όσο και στην χρήση των κορυφαίων υλικών της αγοράς.

Τα 3 βασικά στάδια στην Ανακαίνιση Σπιτιού

Επιθεώρηση ανακαινισης σπιτιου από έναν ειδικό

Στάδιο 1: Επιθεώρηση και μελέτη από έναν ειδικό

Με δεδομένο ότι κάθε χώρος αποτελεί και μια διαφορετική περίπτωση με ξεχωριστές ιδιαιτερότητες, θα πρέπει να έχετε κατά νου, ότι οι τεχνικοί οφείλουν να μελετούν προσεκτικά κάθε project και κάθε σπίτι πριν την έναρξη των εργασιών. Εφόσον αποσαφηνίσετε τι ακριβώς ζητάτε από την ανακαίνιση σπιτιού, θα πρέπει να οραματιστείτε και με ποιον τρόπο θα πραγματοποιηθεί η ιδέα σας. Γι’ αυτό τον λόγο, ένας αρμόδιος θα επισκεφτεί και θα μελετήσει το σπίτι σας ενδελεχώς, κατόπιν ραντεβού. Έπειτα, με βάση το αρχικό σχέδιο και τις προτιμήσεις σας, θα σας ενημερώσει σχετικά με το εύρος και τη σειρά των εργασιών, οι οποίες θα πρέπει να γίνουν.

Στάδιο 2: Εκπόνηση σχεδίου

Κάθε χώρος είναι μοναδικός και παρουσιάζει τις δικές του ιδιαιτερότητες και δυσκολίες, γι’ αυτό και μελετάμε προσεκτικά κάθε project μας και κάθε χώρο πριν την έναρξη των εργασιών μας. Αφού λοιπόν καταλήξετε στο τι θέλετε να κάνετε στο σπίτι σας, θα πρέπει να καθοριστεί και το πώς θα γίνει αυτό. Ο τεχνικός μας θα μελετήσει από κοντά τον χώρο σας και με βάση το αρχικό σχέδιο και τις επιθυμίες σας, θα σας ενημερώσει σχετικά με το ποιες εργασίες πρέπει να γίνουν και στη συνέχεια θα τις προγραμματίσει ώστε να γίνουν με την κατάλληλη σειρά.

Εκπόνηση σχεδίου ανακαινιση σπιτιου
εκτελεση ανακαινιση σπιτιου

Στάδιο 3 : Εκτέλεση της ανακαίνισης σπιτιού

Αφού λοιπόν οριστικοποιηθεί το σχέδιο και το πρόγραμμα των απαραίτητων εργασιών, οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας και τα συνεργεία τους, θα αναλάβουν την διεκπεραίωση των εργασιών, πάντα φροντίζοντας για τη καθαριότητα του χώρου και με απόλυτο σεβασμό στους κοινόχρηστους χώρους αλλά και σε αυτούς μέσα στο σπίτι που δεν θα ανακαινιστούν. Εννοείται πως οι εργασίες θα διαρκέσουν όσο το δυνατόν λιγότερο και θα προγραμματιστούν όταν θα σας βολεύει.

Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς να αλλάξετε και να ανανεώσετε τον χώρο σας, αλλά δεν σας συμφέρει η αγορά ενός νέου ακινήτου ή απλά δεν θέλετε να φύγετε από το σπίτι σας, μία σωστά οργανωμένη και σχεδιασμένη από ειδικούς γενική ανακαίνιση σπιτιού, είναι η πλέον κατάλληλη λύση!