Συνθετικό γκαζόν

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε εξωτερικό χώρο και τοποθετούνται σε οποιαδήποτε επιφάνεια όπως χώμα, πλακάκι και τσιμέντο. Είναι υποαλλεργικοί, δεν επηρεάζονται από την υγρασία και είναι ανθεκτικοί στον ήλιο. Το χρώμα τους δεν μεταβάλλεται με τον χρόνο και διαθέτουν τρύπες για την αποστράγγιση του νερού. Δεν χρειάζονται καμία συντήρηση και φυσικά δεν χρειάζονται πότισμα ή κούρεμα. Αποτελούν ιδανική λύση για χώρους όπως κήποι, παιδικές χαρές, νηπιαγωγεία, παιδότοπους, ταράτσες, πάρκα και χώρους εκδηλώσεων.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ποιοτήτων σε ρολά φάρδους 2 και 4 μέτρων τα οποία κόβονται σε επιθυμητές διαστάσεις.

–Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ένα καλό, άριστα ποιοτικό και υψηλών προδιαγραφών γκαζόν δίνει μία εντελώς νέα πνοή στο χώρο. Είναι η καλύτερη εναλλακτική του φυσικού γκαζόν. Ποιες είναι όμως οι προϋποθέσεις ώστε να πετύχουμε το άριστο αισθητικό & πρακτικό αποτέλεσμα;

Αυτό που πρέπει να προσέξουμε όταν πρόκειται να τοποθετήσουμε τεχνητό γκαζόν πάνω σε τσιμέντο, είναι τα σκασίματα, ανωμαλίες ή λακκούβες που αυτό μπορεί να έχει λόγω παλαιότητας ή κακό συντήρησης, καθώς και η δυνατότητα αποτελεσματικής απομάκρυνσης του νερού.

Όταν τοποθετούμε ένα προϊόν όπως είναι ο χλοοτάπητας πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια, αυτό δεν μπορεί παρά να ακολουθήσει την κλίση και τις ανωμαλίες της εν λόγω επιφάνειας.

Αν παρατηρούμε κάποια σκασίματα ή κάποιες λακκούβες στο τσιμέντο μας, αυτές θα πρέπει να διορθωθούν, προτού προχωρήσουμε στην τοποθέτηση του προϊόντος.

Το δεύτερο σημείο όπου θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή, είναι η ικανότητα της επιφάνειας να απομακρύνει αποτελεσματικά το νερό της βροχής (ή οποιοδήποτε άλλο υγρό ενδέχεται να πέσει στο χλοοτάπητα). Έτσι, συνδυάζοντας την ιδιότητα του χλοοτάπητα να απομακρύνει το νερό (μέσα από τις τρύπες που διαθέτει), 60λτ/μ2 το λεπτό, μαζί με μία κατάλληλη κλίση του δαπέδου, εξασφαλίζουμε πως μπορούμε να απολαύσουμε τον αγαπημένο μας χώρο, αμέσως μετά ακόμα και μετά από μία δυνατή βροχή ή χιονόπτωση.

Η γνώση και η εμπειρία στο συνθετικό χλοοτάπητα κάνει την εταιρεία μας πρωτοπόρο στην ελληνική αγορά. Αν και εσύ θέλεις να βελτιώσεις τη ζωή σου και τον ελεύθερο χρόνο σου ποιοτικά, να προσφέρεις στα παιδιά σου μέσα στον ιδιωτικό σας χώρο, ποιότητα και ασφάλεια και αξιοπιστία, και πολυτέλεια, με μικρό κόστος επικοινώνησε μαζί μας.

Συνθετικός Χλοοτάπητας υψηλών προδιαγραφών, όμοιος με γκαζόν.